Eventi

Bilo da planirate vjenčanje, proslavu rođendana, teambuilding ili bilo koju drugu posebnu prigodu, Radmanove mlinice pružaju savršen ambijent za vaše nezaboravno okupljanje.

S našim predanim timom za organiziranje događaja, suvremenijim objektima i slikovitim okruženjem, osiguravamo besprijekorno i nezaboravno iskustvo. Tu smo da udovoljimo vašim jedinstvenim potrebama i kreiramo personalizirani događaj koji nadilazi vaša očekivanja. Dopustite nam da vašu viziju pretvorimo u stvarnost i stvorimo uspomene za cijeli život u Radmanovim mlinicama.

Naš iskusni tim pomoći će vam u svakom koraku procesa planiranja, od planiranja do izvedbe, osiguravajući da se vodi računa o svakom detalju. Bilo da zamišljate intimno okupljanje ili veliku proslavu, naš svestrani prostor za događanja može se prilagoditi vašim specifičnim zahtjevima. Od kuhinje s lokalnim delicijama do profesionalnog osoblja, predani smo pružanju besprijekornog i nezaboravnog iskustva.

Vjenčanja

Uz prekrasan ambijent okružen prirodom i rijekom Cetinom, mlinice pružaju savršenu kulisu za vaš poseban dan, uz personalizirane usluge i nezaboravno iskustvo za vjenčanje iz snova.

krštenja / pričesti / krizme

Proslavite sveti trenutak u životu svog djeteta u idiličnom okruženju uz blagodati prirode i posebno osmišljeni prostor za obiteljska okupljanja i ceremonije.

rođendani

Proslavite rođendan s veseljem i radošću u Radmanovim mlinicama, gdje vam nudimo nezaboravno iskustvo, ukusnu hranu i raznolike aktivnosti koje će razveseliti svakog gosta.

TEAMBUILDINZI

Unaprijedite timsku dinamiku i povežite se kroz jedinstvene programe u inspirativnom okruženju Radmanovih mlinica, uz raznolike aktivnosti i personalizirane usluge prilagođene ciljevima vašeg tima.

PRIVATNA OKUPLJANJA

Bilo da organizirate obiteljsko slavlje ili okupljanje s prijateljima, naše mlinice pružaju intiman prostor u prirodi koji će stvoriti nezaboravne trenutke i druženje uz vrhunsku uslugu i gastronomsku ponudu.